26 Ağustos 2011 Cuma

pepee izle

Vodafone, BlackBerry akıllı telefonlarını sınırsız mobil internet paketleriyle abonelerinin beğenisine sunuyor. Vodafone'a 24 ay taahhüt veren aboneler, sid ile bilim izle dünyanın en yaygın kullanılan akıllı telefonlarından biri olan BlackBerry'nin en popüler modellerine ayda 29 TL ile 69 TL arasında değişen fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya, BlackBerry Torch 9800, BlackBerry Bold 9780, BlackBerry Curve 9300 ay savaşçısı izle ve BlackBerry Curve 8520 akıllı telefonlarını kapsıyor.

İnternette limit aşımı derdinin sona erdiği bu kampanyada sunulan BlackBerry akıllı telefonlar kaşif dora izle, push e-posta özelliği ile şirket veya kişisel bütün e-postalara erişim sunarken; hızlı internet tarayıcısı, ajanda, BlackBerry Messenger (BBM) ve BlackBerry App World gibi işlevleriyle beraber Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara ve MSN gibi iletişim kanallarına en hızlı ve en etkin şekilde bağlanmayı sağlıyor.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, winx club izle "Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin taleplerini dinliyor, onlara en popüler akıllı telefon modellerini, en avantajlı fiyat ve paketlerle sunmak için kampanyalarımıza sürekli yenilerini ekliyoruz. BlackBerry APN'i üzerinden sınırsız internet imkanı sağlayan yeni pepee izle BlackBerry kampanyamızla birçok BlackBerry modelini piyasadaki en avantajlı fiyatlara abonelerimize sunduğumuz için mutluyuz. Üstelik bu kampanya ile abonelerimiz, Vodafone Red Dünyası'nın ayrıcalıklarından da faydalanabiliyor" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder