28 Ağustos 2011 Pazar

Kahverengi Ayıcık izle

İleri ağ iletişim ürünlerinde önde gelen şirketlerden Edimax Technology, WD-1000TR WHDI Caster'ı piyasaya sürmekten çok memnun. Sid ile Bilim izle The WD-1000TR kullanıcılara Dinazor treni izle PC, laptop, dijital alıcılar, oyun konsolları ve Blu-Ray oynatıcılar gibi HDMI cihazlarından sıkıştırılmamış Full HD (1080p) videoları HDTV'ye aktarmalarını sağlıyor. Edimax WD-1000TR WHDI Caster piyasadaki Kahverengi ayıcık izle herhangi bir HDMI medya oynatıcı ile uyumlu ve tak-oynat kurulumu sayesinde kullanıcılar bu multimedya tecrübesini çabucak ve kolayca gerçekleştirebilirler.

Edimax WD-1000TR WHDI Caster yüksek çözünürlüklü video dosyasını sıkıştırılmamış Pepee izle bir şekilde kablosuz bir radyo kanalı üzerinden göndermeye yarayan WHDI standardıyla dizayn edildi.5GHz bant,40MHz kanalda 3Gbps'a(1080p/60) kadar video verisi göndermeye yarayan yüksek kalite, sıkıştırılmamış kablosuz bir bağlantı sağlıyor.

Kullanıcıların basitçe vericiyi bir HDMI cihaza, alıcıyı ise Çuf Çuflar diyarı izle bir TV'ye veya projektöre bağlayıp power tuşuna basıp Full HD videoları kablosuz bağlantıyla anında seyredebilirler. The WD-1000TR WHDI Caster, HDMI kablo bağlantısına eşit kalitede iyi bir tek-oda Gazoon izle Full HD kablosuz video aktarımı performansına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder