26 Ağustos 2011 Cuma

Arabalar izle

Türksat A.Ş., Uydunet markası ile Kablo TV altyapısı üzerinden gerçek geniş bant internet erişimi verdiği abonelerini Samsung Galaxy S WiFi Tab sahibi yapıyor.

Uydunet aboneleri faydalanacak

19 Ağustos 2011 Cuma günü başlayacak olan "Samsung Galaxy S WiFi Tablet Kampanyası"ndan 24 ay taahhütlü Uydunet abonesi olanlar faydalanacak. Dinazor treni izleAyrıca, mevcut Teledünya aboneleri de Uydunet'e abone olmaları hâlinde kampanyaya katılabilecek.

15 Ekim 2011'e kadar

Bireysel Uydunet aboneleri, Arabalar izle15 Ekim 2011 tarihine kadar kimliklerini ibraz etmeleri, kurumsal aboneler ise vergi numaralarıyla başvurmaları hâlinde, Samsung Galaxy S WiFi 5" ya da Samsung Galaxy TAB WiFi 7" e 24 ay taksitle sahip olabilecek.

Ayda 24.99 TL'ye Samsung S WiFi

Uydunet aboneleri, ayda 24.99 TL'ye 24 ay taksitle Samsung Galaxy S WiFi 5" sahibi olacaklar. çuf çuflar diyarı izle Kampanyanın ikinci alternatif ürünü olan, Samsung Galaxy TAB WiFi 7" e ayda 29.99 TL'ye 24 ay taksitle alınabilecek. Ürünlerini taahhütname imzalayarak alacak abonelerden 24 ay abone garantisi talep edilecek. Kampanya kapsamında kahverengi ayıcık izle her bir abone veya kurum / şirket sadece bir ürün alabilecek. Kampanyaya, en az altı ay süresince KabloTV kullananlar katılabilecek.

Uydunet altyapı olanakları ile ve stoklarla sınırlı olan kampanya hakkında 444 0 126 no'lu çağrı merkezinden veya www.turksatkablo.com.tr Anne Shirley izle adresinden ayrıntılı bilgi alıp başvuru yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder