10 Eylül 2011 Cumartesi

Şimşek Mcqueen izle

Önümüzdeki hafta Anaheim, Kaliforniya'da Kahverengi Ayıcık izle gerçekleştirilecek olan BUILD konferansında Microsoft, Windows 8 hakkında birçok bilgi verebileceği gibi, işletim sisteminin bir önizleme sürümünü de katılımcılara sunabilir. Dinazor Treni izle Ancak önümüzdeki hafta BUILD dışında önemli bir etkinlik daha yapılacak: Intel'ın Laura' nın yıldızı izle yıllık Intel Developer Forum (IDF) etkinliği.

13-15 Eylül arasında Sid ile Bilim izle gerçekleştirilecek etkinlikte Intel, en Barbie Pegasusun sihri izle az iki panelde ürünlerinin Windows 8 ile nasıl çalışacağından bahsedecek. Bu panellerden birinin adı 14 Eylül'de Çuf Çuflar Diyarı izle gerçekleştirilecek "Intel Mimarisinde Microsoft Windows 8" ve 15 Eylül'de gerçekleştirilecek "Sıcak Konu Soru ve Cevap: Intel ve Microsoft – Windows 8". Her iki panelde de Son Mokihanlar izle Intel ve Microsoft'tan konuşmacılar bulunacak ve işletim sistemi Tamirci Manny izle hakkında konuşacaklar.

Microsoft, Cars2 Türkçe izle Windows 8'in ARM işlemcilerde de çalışacağını açıklamıştı. Şimşek mcqueen izle Ancak buna rağmen Windows 8'li ürünlerin büyük bir bölümü, Intel işlemcileriyle çalışacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder