8 Eylül 2011 Perşembe

Kahverengi Ayıcık izle

Milyonlarca Android kullanıcısının merakla Kahverengi Ayıcık izle beklediği Android Ice Cream Sandwich ile ilgili müjdeyi Google'ın önemli ismi Eric Schmidt verdi. Yeni Android'in Ekim veya Kasım ayında kullanıcılarla buluşması planlanıyor.

Mevcut Gingerbread akıllı telefon ve Kahverengi Ayıcık trt çocuk izle Honeycomb tablet yazılımını bir araya getiren ve bu formatta ortaya Çuf Çuflar diyarı izle çıkan yeni işletim sisteminin yıl pepee trt çocuk izle sonuna doğru çıkması zaten bekleniyordu. Ancak Schmidt'in açıklamasıyla Kahverengi Ayıcık yeni bölüm izle birlikte bu tarihte üç aşağı beş yukarı netlik kazanmış oldu.

Google, farklı Android sürümleriyle ilgili eleştirileri uzun Kahverengi Ayıcık türkçe izle zamandır dinliyordu. Yeni Android sürümünün ortaya Dinazor Treni izle çıkması, Google'ın eleştirileri kulak Dinazor Treni yeni bölüm izle arkası etmediğinin de açık bir göstergesi olsa gerek.

Söylentilere göre Dinazor Treni Türkçe izle Google'ın Android Ice Cream Sandwich'i ilk olarak Samsung Nexus Prime'da yüklü Dinazor Treni trt çocuk izle olacak kullanıcılara sunulacak.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder